Uvjeti korištenja i pravila privatnosti

Svi sadržaji i fotografije objavljeni na www.rjecnici.hr vlasništvo su Školske knjige. Pri objavi i prezentiranju materijala preuzetih s ovog weba obvezno valja navesti izvor i objaviti link na ovu stranicul (npr. preuzeto s www.rjecnici.hr).

Rječnici.hr nastoje održavati informacije na ovim stranicama kako bi bile točne i potpune, ali ne preuzima odgovornost za njihovu istinitost i potpunost ni za sadržaj stranica vanjskih linkova.

Rječnici.hr ne snosi odgovornost za štetu koja može nastati na računalu preuzimanjem datoteka s portala ili internetskih stranica do kojih čitatelji dođu preko linka s njega.

Rječnici.hr zadržava pravo izmjene sadržaja web-stranice te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.

 

Privatnost podataka

Podatci koje popunjavate u registracijskom obrascu nisu dostupni javnosti te su pohranjeni u sustavu stranice Rječnici.hr radi boljeg pružanja usluge na temelju danih informacija.

Rječnici.hr poštuju privatnost posjetitelja ovog weba pa će sve podatke prikupljene pri ispunjavanjua obrazaca upotrijebiti samo za autentifikaciju korisnika, analizu i statistiku. Rječnici.hr neće ponuditi podatke o korisnicima i posjetiteljima trećim stranama.

Sve promjene vezane za privatnost bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili dostupne korisnicima na neki drugi prikladan način.

Pozivamo vas da se pri služenju ovom i drugim web-stranicama pridržavate Internetskog bontona (Netiquette) dostupnog na CARNET-ovim stranicama.

 

Slažete se sa sljedećim

Služit ćete se sadržajima stranice Rječnici.hr samo za osobne potrebe, a ne u bilo kakve komercijalne svrhe.

Vi ste odgovorni i svjesni posljedica za sve aktivnosti koje se pojavljuju pod Vašim imenom i prezimenom.

Sadržajima koje dijelite na stranicama Rječnici.hr ne smijete pozivati na nasilje, oni ne smiju sadržavati prijetnje, spolnu ili bilo kakvu drugu diskriminaciju, govor mržnje te poticati na kršenje bilo kojeg zakona koji vrijedi u Republici Hrvatskoj.

Sav sadržaj koji procijenimo neprimjerenim trajno ćemo ukloniti sa stranica Rječnici.hr.

Ako ste međunarodni korisnik, morate biti upoznati sa zakonima koji vrijede u Republici Hrvatskoj.

Jedan korisnik ne smije kreirati više korisničkih računa.

 

Pitajte, komentirajte ili prijavite bilo koji oblik kršenja Uvjeta korištenja na: info@rijecnici.hr

 

Pri pristupanju pozorno pročitajte uvjete korištenja i pravila privatnosti

Pristupajući,  pretražujući i koristeći se stranicama Rječnici.hr, slažem se i potpuno razumijem Uvjete korištenja i pravila privatnosti stranica Rječnici.hr te jamčim da su podatci koje sam dao/dala točni.

 

 

Završne odredbe

Sastavni dio Politike privatnosti čine opći akti Školske knjige. U skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, na vaš ćemo vam zahtjev omogućiti pristup, ispravak i brisanje osobnih podataka. Ako želite ostvariti to pravo, javite nam na e-mail: gdpr@skolskaknjiga.hr. Ako postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.

Obrasci za ostvarivanje prava ispitanika